Logo Repositorio Institucional

Browsing by Author Ortiz Ulloa, Silvia Johana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 46 to 65 of 69 < previous   next >
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???
2022Global dietary quality in 185 countries from 1990 to 2018 show wide differences by nation, age, education, and urbanicity (Author Correction: Global dietary quality in 185 countries from 1990 to 2018 show wide differences by nation, age, education, and urbanicity (Nature Food, (2022), 3, 9, (694-702), 10.1038/s43016-022-00594-9, Volumen 4, número 2 de 2023)Miller, Victoria; Ortiz Ulloa, Silvia Johana; Torres Duarte, Paulo Martins, et al-
2022Global, regional, and national consumption of animal-source foods between 1990 and 2018: findings from the Global Dietary DatabaseZohoori, Fatemeh Vida; Ortiz Ulloa, Silvia Johana; Miller, Victoria-
2016Impact of local pre-harvest management practices in maize on the occurrence of Fusarium species and associated mycotoxins in two agro-ecosystems in TanzaniaMadege, Richard Raphael; Kamala, Analice; Audenaert, Kris, et al-
2023In vitro bioaccessibility and uptake of β-carotene from encapsulated carotenoids from mango by-products in a coupled gastrointestinal digestion/Caco-2 cell modelRuales Najera, Jeny Cumanda; Van de Wiele, Tom Richard; Donoso Moscoso, Silvana Patricia, et al-
2023Incident type 2 diabetes attributable to suboptimal diet in 184 countriesOrtiz Ulloa, Silvia Johana-
INDICE DE MASA CORPORAL COMO INDICADOR DEL ESTADO NUTRICIONAL.pdf.jpg2-May-2018Indice de masa corporal como indicador del estado nutricional de niños de 10 – 48 meses del Centro de Cuidado Infantil “Perpetuo Socorro”Rivera Pacheco, María Fernanda; Vélez Velasco, Fanny EugeniaAstudillo Neira, Diana Ligia de Lourdes
2022Interlaboratory exercise for the analysis of carotenoids and related compounds in dried mango fruit (Mangifera indica L.)Villacis Chiriboga, Jose Andres; Ortiz Ulloa, Silvia Johana; Voorspoels, Stefan-
2012International collaborative project to compare and monitor the nutritional composition of processed foodsDunford, Elizabeth Kalpiaka; Ortiz Ulloa, Silvia Johana; Graham, Macgregor-
2012International collaborative project to compare and track the nutritional composition of fast foodsAllemandi, Lorena; Graham, Macgregor; Dunford, Elizabeth Kalpiaka, et al-
2021Microbiological quality of high-demand food from three major cities in EcuadorSalazar Llorente, Enrique Jose; Morales, María; Sornoza Lopez, Ivette Pamela, et al-
2015Multiple mycotoxin co-occurrence in maize grown in three agro-ecological zones of TanzaniaTiisekwa, Bendantunguka P.m.; Kamala, Analice; Ortiz Ulloa, Silvia Johana, et al-
documento.pdf.jpg2018Multiple mycotoxin exposure of infants and young children via breastfeeding and complementary/weaning foods consumption in Ecuadorian highlandsOrtiz Ulloa, Silvia Johana; Donoso Moscoso, Silvana Patricia; Huybregts, Lieven Fernand-
2013Mycotoxin co-occurrence in rice, oat flakes and wheat noodles used as staple foods in EcuadorDe Meulenaer, Bruno; Ortiz Ulloa, Silvia Johana; Van Camp, John Hendrik, et al-
Tesis.pdf.jpg11-Nov-2018Optimización de puntos críticos del proceso de obtención de harina de maca (lepidium meyenii) en función de la calidad microbiológica del producto finalOtavalo Quito, Gabriela Natalí; Mogrovejo Loza, Mayra AlexandraOrtiz Ulloa, Silvia Johana
TESIS DOC..pdf.jpg17-Jan-2017Optimización del método cromatográfico para análisis de ácidos grasos de cadena corta y su aplicación en muestras de digerido intestinal in-vitroCajas Bravo, María José; Solis Cordero, María BelénOrtiz Ulloa, Silvia Johana
Tesis final pdf..pdf.jpg22-Jul-2016Optimización del pelado de maíz con cal a utilizarse como estrategia de descontaminación de fumonisinasAraujo Campoverde, María VivianaOrtiz Ulloa, Silvia Johana
TRABAJO DE TITULACIÓN.pdf.jpg16-Jul-2018Optimización experimental de un método cromatográfico HPLC-DAD para el análisis de polifenoles en frutasSaquicela Carpio, Jorge EduardoOrtiz Ulloa, Silvia Johana
2013Progress with a global branded food composition databaseDunford, Elizabeth Kalpiaka; Wolmarans, Petronella; Ortiz Ulloa, Silvia Johana, et al-
documento.pdf.jpg2020Revisión sistemática de estudios sobre inocuidad alimentaria en Cuenca, Ecuador, periodo 1981-2017Ortiz Ulloa, Silvia Johana; Castro Arteaga, Evelyn Michelle; Ochoa Aviles, Angelica Maria, et al-
Trabajo de Titulación.pdf.jpg10-Oct-2017Revisión sistemática de los estudios sobre inocuidad alimentaria en el cantón Cuenca en el periodo 1981-2017Cárdenas Orellana, Diana Alexandra; Contreras Arévalo, Diana VioletaOrtiz Ulloa, Silvia Johana
 

Centro de Documentacion Regional "Juan Bautista Vázquez"

Biblioteca Campus Central Biblioteca Campus Salud Biblioteca Campus Yanuncay
Av. 12 de Abril y Calle Agustín Cueva, Telf: 4051000 Ext. 1311, 1312, 1313, 1314. Horario de atención: Lunes-Viernes: 07H00-21H00. Sábados: 08H00-12H00 Av. El Paraíso 3-52, detrás del Hospital Regional "Vicente Corral Moscoso", Telf: 4051000 Ext. 3144. Horario de atención: Lunes-Viernes: 07H00-19H00 Av. 12 de Octubre y Diego de Tapia, antiguo Colegio Orientalista, Telf: 4051000 Ext. 3535 2810706 Ext. 116. Horario de atención: Lunes-Viernes: 07H30-19H00