Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/41713
Title: | Mycotoxin co-occurrence in rice, oat flakes and wheat noodles used as staple foods in Ecuador |
Authors: | De Meulenaer, Bruno Ortiz Ulloa, Silvia Johana Van Camp, John Hendrik Mestdagh, Frédéric J. Donoso Moscoso, Silvana Patricia |
metadata.dc.ucuenca.correspondencia: | De Meulenaer, Bruno, Bruno.DeMeulenaer@UGent.be |
Keywords: | Cereals Mycotoxins Chromatography LCMS |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatiamplio: | 1. Ciencias Naturales y Exactas |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatidetallado: | 1.4.1 Química Orgánica |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatiespecifico: | 1.4 Ciencias Químicas |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescoamplio: | 05 - Ciencias Físicas, Ciencias Naturales, Matemáticas y Estadísticas |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescodetallado: | 0512 - Bioquímica |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescoespecifico: | 051 - Ciencias Biológicas y Afines |
Issue Date: | 2013 |
metadata.dc.ucuenca.volumen: | Volumen 30, número 12 |
metadata.dc.source: | Food Additives & Contaminants |
metadata.dc.identifier.doi: | 10.1080/19440049.2013.853228 |
metadata.dc.type: | ARTÍCULO |
Abstract: | |
URI: | http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/41713 https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/19440049.2013.853228 |
metadata.dc.ucuenca.urifuente: | https://www.tandfonline.com/journals/tfac20 |
ISSN: | 0265-203X |
Appears in Collections: | Artículos |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
documento.pdf | 318.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is protected by original copyright |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Centro de Documentacion Regional "Juan Bautista Vázquez" | ||||||||||
|