Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/41709
Title: | Progress with a global branded food composition database |
Authors: | Dunford, Elizabeth Kalpiaka Wolmarans, Petronella Ortiz Ulloa, Silvia Johana Allemandi, Lorena |
metadata.dc.ucuenca.correspondencia: | Dunford, Elizabeth Kalpiaka, edunford@georgeinstitute.org.au |
Keywords: | Food composition databases Monitoring Public health nutrition Food industry |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatiamplio: | 1. Ciencias Naturales y Exactas |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatidetallado: | 1.4.1 Química Orgánica |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatiespecifico: | 1.4 Ciencias Químicas |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescoamplio: | 05 - Ciencias Físicas, Ciencias Naturales, Matemáticas y Estadísticas |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescodetallado: | 0512 - Bioquímica |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescoespecifico: | 051 - Ciencias Biológicas y Afines |
Issue Date: | 2013 |
metadata.dc.ucuenca.volumen: | Volumen 140, número 3 |
metadata.dc.source: | Food Chemistry |
metadata.dc.identifier.doi: | 10.1016/j.foodchem.2012.10.065 |
metadata.dc.type: | ARTÍCULO |
Abstract: | |
URI: | http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/41709 https://www.scopus.com/record/display.uri?eid=2-s2.0-84876681374&origin=resultslist&sort=plf-f&src=s&sid=bce30911bfcce4be9c8accd8664e7800&sot=b&sdt=b&s=TITLE-ABS-KEY%28Progress+with+a+global+branded+food+composition+database%29&sl=71&sessionSearchId=bce30911bfcce4be9c8accd8664e7800 |
metadata.dc.ucuenca.urifuente: | https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/ |
ISSN: | 1873-7072 |
Appears in Collections: | Artículos |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
documento.pdf | 171.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is protected by original copyright |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Centro de Documentacion Regional "Juan Bautista Vázquez" | ||||||||||
|