Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/36051
Title: | Las vitaminas consideradas como fermentos solubles |
Authors: | Dávila Córdoba, Leopoldo |
metadata.dc.ucuenca.nombrerevista: | Revista de la Universidad de Cuenca |
metadata.dc.subject.other: | Metabolismo |
Keywords: | Medicina Alimentos Proteinas |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatiamplio: | 3. Ciencias Médicas y de la Salud |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatidetallado: | 3.4.4 Proteinas y Enzimas |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatiespecifico: | 3.3 Ciencias de la Salud |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescoamplio: | 23 Química |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescodetallado: | 2302.32 Vitaminas |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescoespecifico: | 2302 Bioquímica |
Issue Date: | Jun-1934 |
metadata.dc.format.extent: | Páginas 43-75 |
metadata.dc.description.numberSequence: | |
Publisher: | Universidad de Cuenca |
metadata.dc.description.city: | |
Series/Report no.: | 050;6821-13 |
metadata.dc.type: | Article |
Description: | |
URI: | http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/36051 |
Appears in Collections: | 1934 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
3 Las vitaminas_Leopoldo Dávila Córdoba.pdf | Versión publicada (texto completo) | 5.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is protected by original copyright |
This item is licensed under a Creative Commons License
Centro de Documentacion Regional "Juan Bautista Vázquez" | ||||||||||
|