Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/21077
Title: | Análisis de los procedimientos para concursos culinarios pre profesionales basados en experiencias de especialistas |
Authors: | Ledesma Chuchuca, María Estefanía Ramón Alvear, Enzo Francisco |
metadata.dc.contributor.advisor: | Jaramillo Granda, Marlene del Cisne |
metadata.dc.subject.other: | Alimentos |
Keywords: | Gastronomía Cocina Arte culinario Buenas practicas de manufactura |
Issue Date: | 11-Nov-2014 |
metadata.dc.format.extent: | 133 páginas |
Publisher: | Universidad de Cuenca |
metadata.dc.description.city: | |
Series/Report no.: | TGAS;112 |
metadata.dc.type: | bachelorThesis |
Abstract: | |
Description: | |
URI: | http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/21077 |
Appears in Collections: | Tesis de Pregrado |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Trabajo de titulación.pdf | Versión presentada (texto completo) | 1.33 MB | Adobe PDF | View/Open |
Manual.pdf | Manual | 984.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is protected by original copyright |
This item is licensed under a Creative Commons License
Centro de Documentacion Regional "Juan Bautista Vázquez" | ||||||||||
|