Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/42769
Title: | Egg Yolk-Supplemented Tris–Citric Acid Extender Improves the Prefreezing and Post-Thaw Sperm Quality Indices of Guinea Pig (Cavia porcellus) Epididymal Spermatozoa |
Authors: | Perea Ganchou, Fernando Pedro Galarza Lucero, Diego Andres León Machuca, Danny Samaniego Campoverde, Jorge Xavier Santiago Moreno, Julián Carrera Durazno, Rubén Duma Pauta, Jose Mauricio |
metadata.dc.ucuenca.correspondencia: | Galarza Lucero, Diego Andres, andres.galarza@ucuenca.edu.ec |
Keywords: | Egg-yolk Guinea pig Epididymal spermatozoa Cryopreservation TCG |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatiamplio: | 4. Ciencias Agrícolas |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatidetallado: | 4.3.1 Ciencias veterinarias |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatiespecifico: | 4.3 Medicina Veterinaria |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescoamplio: | 08 - Agricultura, Silvicultura, Pesca y Veterinaria |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescodetallado: | 0841 - Veterinaria |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescoespecifico: | 084 - Veterinaria |
Issue Date: | 2023 |
metadata.dc.ucuenca.volumen: | Volumen 0, número 0 |
metadata.dc.source: | Biopreservation and Biobanking |
metadata.dc.identifier.doi: | 10.1089/bio.2022.0214 |
metadata.dc.type: | ARTÍCULO |
Abstract: | |
URI: | http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/42769 https://www.liebertpub.com/doi/abs/10.1089/bio.2022.0214 |
metadata.dc.ucuenca.urifuente: | https://home.liebertpub.com/publications/biopreservation-and-biobanking/110 |
ISSN: | 1947-5535, 1947-5543 |
Appears in Collections: | Artículos |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
documento.pdf | 979.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is protected by original copyright |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Centro de Documentacion Regional "Juan Bautista Vázquez" | ||||||||||
|