Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/41718
Title: | International collaborative project to compare and track the nutritional composition of fast foods |
Authors: | Allemandi, Lorena Graham, Macgregor Dunford, Elizabeth Kalpiaka Ortiz Ulloa, Silvia Johana |
metadata.dc.ucuenca.correspondencia: | Dunford, Elizabeth Kalpiaka, edunford@georgeinstitute.org.au |
Keywords: | Food composition database Food industry Fast food Monitoring |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatiamplio: | 1. Ciencias Naturales y Exactas |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatidetallado: | 1.4.1 Química Orgánica |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatiespecifico: | 1.4 Ciencias Químicas |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescoamplio: | 05 - Ciencias Físicas, Ciencias Naturales, Matemáticas y Estadísticas |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescodetallado: | 0512 - Bioquímica |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescoespecifico: | 051 - Ciencias Biológicas y Afines |
Issue Date: | 2012 |
metadata.dc.ucuenca.volumen: | Volumen 12, número 0 |
metadata.dc.source: | BMC Public Health |
metadata.dc.identifier.doi: | 10.1186/1471-2458-12-559 |
metadata.dc.type: | ARTÍCULO |
Abstract: | |
URI: | http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/41718 https://web.p.ebscohost.com/ehost/detail/detail?vid=6&sid=625e2e53-c97f-495d-a432-a294f0161702%40redis&bdata=Jmxhbmc9ZXMmc2l0ZT1laG9zdC1saXZl#AN=22838731&db=mdc |
metadata.dc.ucuenca.urifuente: | https://bmcpublichealth.biomedcentral.com/articles/ |
ISSN: | 1471-2458, e 14712458 |
Appears in Collections: | Artículos |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
documento.pdf | 203.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is protected by original copyright |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Centro de Documentacion Regional "Juan Bautista Vázquez" | ||||||||||
|