Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/41698
Title: | Effect of different drying airflows and harvest periods on the quality of specialty coffee (Coffea arabica L.) |
Authors: | Arevalo Rios, Karla Valeria Ortiz Ulloa, Silvia Johana Cevallos Cevallos, Juan Manuel Mejia Galarza, William Andres |
metadata.dc.ucuenca.correspondencia: | Ortiz Ulloa, Silvia Johana, johana.ortiz@ucuenca.edu.ec |
Keywords: | Chromatographic analysis Specialty coffee Sensory analysis Coffea arabica L |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatiamplio: | 1. Ciencias Naturales y Exactas |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatidetallado: | 1.4.1 Química Orgánica |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatiespecifico: | 1.4 Ciencias Químicas |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescoamplio: | 05 - Ciencias Físicas, Ciencias Naturales, Matemáticas y Estadísticas |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescodetallado: | 0512 - Bioquímica |
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescoespecifico: | 051 - Ciencias Biológicas y Afines |
Issue Date: | 2023 |
metadata.dc.ucuenca.volumen: | Volumen 8, número 1 |
metadata.dc.source: | Revista Bionatura |
metadata.dc.identifier.doi: | 10.21931/RB/2023.08.01.17 |
metadata.dc.type: | ARTÍCULO |
Abstract: | |
URI: | http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/41698 https://revistabionatura.com/2023.08.01.17.html |
metadata.dc.ucuenca.urifuente: | https://revistabionatura.com/ |
ISSN: | 1390-9355 |
Appears in Collections: | Artículos |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
documento.pdf | 2.58 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is protected by original copyright |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Centro de Documentacion Regional "Juan Bautista Vázquez" | ||||||||||
|