Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/4048
Title: | Elaboración y mantenimiento de seis masas madres y su aplicación en el pan baguette, campesino, panettone y pan de molde |
Authors: | Genovés Astudillo, Johanna Lourdes Quezada Mora, Jessica Noemi |
metadata.dc.contributor.advisor: | Jaramillo Granda, Marlene del Cisne |
Keywords: | Gastronomía Cocina Harinas Panadería Panes |
Issue Date: | 11-Nov-2013 |
metadata.dc.format.extent: | 124 páginas |
Publisher: | Universidad de Cuenca |
metadata.dc.description.city: | |
Series/Report no.: | TGAS;97 |
metadata.dc.type: | bachelorThesis |
Abstract: | |
Description: | |
metadata.dc.description.degree: | |
URI: | http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/4048 |
Appears in Collections: | Tesis de Pregrado |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Trabajo de titulación.pdf | Versión presentada (texto completo) | 3.03 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
This item is protected by original copyright |
This item is licensed under a Creative Commons License
Centro de Documentacion Regional "Juan Bautista Vázquez" | ||||||||||
|