Logo Repositorio Institucional

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/34328
Title: Tabla de composición de alimentos Cuenca, Ecuador
Other Titles: Food composition table Cuenca, Ecuador
Authors: Ortiz Ulloa, Silvia Johana
Astudillo Rubio, Gabriela Cristina
Donoso Moscoso, Silvana Patricia
Ochoa Aviles, Angelica Maria
Keywords: Composición
Grupo de alimentos
Tabla
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatiamplio: 1. Ciencias Naturales y Exactas
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatidetallado: 1.4.1 Química Orgánica
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientofrascatiespecifico: 1.4 Ciencias Químicas
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescoamplio: 05 - Ciencias Físicas, Ciencias Naturales, Matemáticas y Estadísticas
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescodetallado: 0531 - Química
metadata.dc.ucuenca.areaconocimientounescoespecifico: 053 - Ciencias Físicas
Issue Date: 2018
metadata.dc.source: Tabla de composición de alimentos Cuenca, Ecuador
Publisher: Universidad de Cuenca
metadata.dc.type: LIBRO
Abstract: 
The designations employed and the presentation of this material do not imply the expression of any opinion whatsoever on the part of the Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) concerning the legal or development status of any country, territory, city or area or of its authorities, or concerning the delimitation of its frontiers or boundaries. The mention of specific companies or products of manufacturers, whether or not these have been patented, does not imply that these have been endorsed or recommended by FAO in preference to others of a similar nature that are not mentioned. The views expressed in this information product are those of the author(s) and do not necessarily reflect the views of FAO.
Description: 
Esta primera edición de la Tabla de Composición de Alimentos presenta información de los alimentos de producción local y alimentos preparados en la ciudad de Cuenca ubicada en la región andina sur del Ecuador. Los datos sobre la composición nutricional de los alimentos se obtuvieron del análisis de 129 alimentos, crudos y cocidos, de los que no se disponía de información en bases de datos de países vecinos. Los datos presentados en esta tabla han sido generados paulatinamente durante el periodo 2011-2017.
URI: http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/34328
ISBN: 978-9978-14-383-4
ISSN: 0000-0000
Appears in Collections:Artículos

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
documento.pdfdocument17.86 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is protected by original copyright



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Centro de Documentacion Regional "Juan Bautista Vázquez"

Biblioteca Campus Central Biblioteca Campus Salud Biblioteca Campus Yanuncay
Av. 12 de Abril y Calle Agustín Cueva, Telf: 4051000 Ext. 1311, 1312, 1313, 1314. Horario de atención: Lunes-Viernes: 07H00-21H00. Sábados: 08H00-12H00 Av. El Paraíso 3-52, detrás del Hospital Regional "Vicente Corral Moscoso", Telf: 4051000 Ext. 3144. Horario de atención: Lunes-Viernes: 07H00-19H00 Av. 12 de Octubre y Diego de Tapia, antiguo Colegio Orientalista, Telf: 4051000 Ext. 3535 2810706 Ext. 116. Horario de atención: Lunes-Viernes: 07H30-19H00