Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/20014
Title: | Prácticas culturales de la gastronomía Shuar y su incidencia en la alimentación dietética |
Other Titles: | Inikmama najamtairi yurumtairiniu shuara pachimiayutai ijiarmama |
Authors: | Antun Tiwiran, Cecilia Petronila |
metadata.dc.contributor.advisor: | Shakai Kaniras, Aurelio Marcelo |
Keywords: | Educación Bilingüe Interculturalidad Aprendizaje Mitos Gastronomía Shuar Comunidad Tsarunts Cantón Centinela Provincia de Zamora Chinchipe |
Issue Date: | 11-Nov-2014 |
metadata.dc.ucuenca.paginacion: | 132 páginas |
Publisher: | Universidad de Cuenca |
metadata.dc.description.city: | |
Series/Report no.: | TIB;75 |
metadata.dc.type: | bachelorThesis |
Description: | |
metadata.dc.description.degree: | |
URI: | http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/20014 |
Appears in Collections: | Tesis de Pregrado |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TESIS.pdf | versión presentada (texto completo) | 1.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is protected by original copyright |
This item is licensed under a Creative Commons License
Centro de Documentacion Regional "Juan Bautista Vázquez" | ||||||||||
|