Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/1624
Title: | Análisis de la quinua como elemento de identidad gastronómica y cultural andina. Propuesta innovadora de resurgimiento en la cocina de vanguardia |
Authors: | Pogo Toledo, Sylvia Carolina |
metadata.dc.contributor.advisor: | Carpio Álvarez, Santiago Domingo |
metadata.dc.subject.other: | Alimentación |
Keywords: | Gastronomía Alimentos Identidad |
Issue Date: | 11-Nov-2013 |
metadata.dc.format.extent: | 51 páginas |
Publisher: | Universidad de Cuenca |
metadata.dc.description.city: | |
Series/Report no.: | TGAS;85 |
metadata.dc.type: | bachelorThesis |
Description: | |
metadata.dc.description.degree: | |
URI: | http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/1624 |
Appears in Collections: | Tesis de Pregrado |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Trabajo de titulación.pdf | Versión presentada (texto completo) | 1.28 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is protected by original copyright |
This item is licensed under a Creative Commons License
Centro de Documentacion Regional "Juan Bautista Vázquez" | ||||||||||
|