Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/1605
Title: | Mejora de la calidad organoléptica de los helados con la aplicación de ingredientes funcionales |
Authors: | Pacheco Coronel, Juan Andrés |
metadata.dc.contributor.advisor: | Carpio Álvarez, Santiago Domingo |
metadata.dc.subject.other: | Industria alimentaria |
Keywords: | Gastronomía Repostería Heladería |
Issue Date: | 11-Nov-2011 |
metadata.dc.format.extent: | 191 páginas |
Publisher: | Universidad de Cuenca |
metadata.dc.description.city: | |
Series/Report no.: | TGAS;11 |
metadata.dc.type: | bachelorThesis |
Description: | |
metadata.dc.description.degree: | |
URI: | http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/1605 |
Appears in Collections: | Tesis de Pregrado |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Trabajo de titulación.pdf | Versión presentada (texto completo) | 31.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is protected by original copyright |
This item is licensed under a Creative Commons License
Centro de Documentacion Regional "Juan Bautista Vázquez" | ||||||||||
|