Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/1566
Title: | Propuesta de preparaciones innovadoras con derivados de soya (leche, carne y tofu) |
Authors: | Galindo Espinoza, María del Carmen Guillén Macías, Flor Mercedes |
metadata.dc.contributor.advisor: | Teillard, Jacques |
Keywords: | Gastronomía Alimentos Lácteos Recetas Nutrición |
Issue Date: | 11-Nov-2012 |
metadata.dc.format.extent: | 103 páginas |
Publisher: | Universidad de Cuenca |
metadata.dc.description.city: | |
Series/Report no.: | TGAS;29 |
metadata.dc.type: | bachelorThesis |
Description: | |
metadata.dc.description.degree: | |
URI: | http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/1566 |
Appears in Collections: | Tesis de Pregrado |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Trabajo de titulación.pdf | Versión presentada (texto completo) | 1.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is protected by original copyright |
This item is licensed under a Creative Commons License
Centro de Documentacion Regional "Juan Bautista Vázquez" | ||||||||||
|