Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/1556
Title: | Innovación de las cracterísticas gustativas de los quesos artesanales aplicando técnicas de ahumado y especiado |
Authors: | Quezada Pesántez, Mercy Lucía |
metadata.dc.contributor.advisor: | Sandoval Lozano, Darwin Fabián |
metadata.dc.subject.other: | Alimentación |
Keywords: | Gastronomía Lácteos Quesos |
Issue Date: | 11-Nov-2011 |
metadata.dc.format.extent: | 290 páginas |
Publisher: | Universidad de Cuenca |
metadata.dc.description.city: | |
Series/Report no.: | TGAS;20 |
metadata.dc.type: | bachelorThesis |
Description: | |
metadata.dc.description.degree: | |
URI: | http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/1556 |
Appears in Collections: | Tesis de Pregrado |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Trabajo de titulación.pdf | Versión presentada (texto completo) | 12.73 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is protected by original copyright |
This item is licensed under a Creative Commons License
Centro de Documentacion Regional "Juan Bautista Vázquez" | ||||||||||
|