Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/1551
Title: | Utilización de la sarandaja (dolichos lablal) en la gastronomía lojana. Propuesta de veinte nuevas recetas con este producto |
Authors: | Ordóñez León, Elva Patricia |
metadata.dc.contributor.advisor: | Teillard, Jacques |
metadata.dc.subject.other: | Alimentación |
Keywords: | Gastronomía Provincia de Loja Recetas |
Issue Date: | 11-Nov-2011 |
metadata.dc.format.extent: | 84 páginas |
Publisher: | Universidad de Cuenca |
metadata.dc.description.city: | |
Series/Report no.: | TGAS;15 |
metadata.dc.type: | bachelorThesis |
Description: | |
metadata.dc.description.degree: | |
URI: | http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/1551 |
Appears in Collections: | Tesis de Pregrado |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Trabajo de titulación.pdf | Versión presentada (texto completo) | 9.13 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is protected by original copyright |
This item is licensed under a Creative Commons License
Centro de Documentacion Regional "Juan Bautista Vázquez" | ||||||||||
|