Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/15177
Title: | Historia de la cocina de Cuenca en la primera mitad del siglo XX |
Authors: | Cordero Muñoz, María Alejandrina |
metadata.dc.contributor.advisor: | Martínez Borrero, Juan |
Keywords: | Historia De La Cocina Cocina Cuencana Canton Cuenca Gastronomia Cuencana Historia Y Geografia |
Issue Date: | 2003 |
metadata.dc.ucuenca.paginacion: | 174 páginas |
metadata.dc.description.city: | |
Series/Report no.: | THG-342 |
metadata.dc.type: | bachelorThesis |
metadata.dc.description.degree: | |
URI: | http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/15177 |
Appears in Collections: | Tesis de Pregrado |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nodisponible.pdf | 14.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is protected by original copyright |
This item is licensed under a Creative Commons License
Centro de Documentacion Regional "Juan Bautista Vázquez" | ||||||||||
|