Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/13155
Title: | El presupuesto como instrumento de planificación y control en la gestión empresarial. Desarrollo de un modelo en el sector alimenticio, caso Empresa de Lácteos "Diana Priscila" |
Authors: | León Andrade, Edgar Matute Arias, Guillermo |
metadata.dc.contributor.advisor: | Moscoso Ochoa, Humberto |
Keywords: | Gestión Empresarial Empresa De Lácteos Administracion |
Issue Date: | 1998 |
metadata.dc.ucuenca.paginacion: | 167 páginas |
metadata.dc.description.city: | |
Series/Report no.: | TAD;360 |
metadata.dc.type: | bachelorThesis |
metadata.dc.description.degree: | |
URI: | http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/13155 |
Appears in Collections: | Tesis de Pregrado |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tesis Escritas (3).pdf | 34.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is protected by original copyright |
This item is licensed under a Creative Commons License
Centro de Documentacion Regional "Juan Bautista Vázquez" | ||||||||||
|