Ortiz Ulloa, Silvia JohanaAstudillo Rubio, Gabriela CristinaDonoso Moscoso, Silvana PatriciaOchoa Avilés, Angélica MaríaOrtiz Ulloa, Silvia JohanaDonoso Moscoso, Silvana PatriciaOchoa Avilés, Angélica María2020-05-162020-05-162018978-9978-14-383-40000-0000http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/34328Esta primera edición de la Tabla de Composición de Alimentos presenta información de los alimentos de producción local y alimentos preparados en la ciudad de Cuenca ubicada en la región andina sur del Ecuador. Los datos sobre la composición nutricional de los alimentos se obtuvieron del análisis de 129 alimentos, crudos y cocidos, de los que no se disponía de información en bases de datos de países vecinos. Los datos presentados en esta tabla han sido generados paulatinamente durante el periodo 2011-2017.The designations employed and the presentation of this material do not imply the expression of any opinion whatsoever on the part of the Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) concerning the legal or development status of any country, territory, city or area or of its authorities, or concerning the delimitation of its frontiers or boundaries. The mention of specific companies or products of manufacturers, whether or not these have been patented, does not imply that these have been endorsed or recommended by FAO in preference to others of a similar nature that are not mentioned. The views expressed in this information product are those of the author(s) and do not necessarily reflect the views of FAO.es-ESComposiciónGrupo de alimentosTablaTabla de composición de alimentos Cuenca, EcuadorFood composition table Cuenca, EcuadorLIBRO