Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/30050
Title: | Alimentos y cocina en Guayaquil y su comarca según la "relación histórica del viaje a la América Meridional" de Jorge Juan y Antonio de Ulloa (1748) |
Authors: | Martínez Borrero, Juan |
metadata.dc.ucuenca.nombrerevista: | Cuatro Sentidos |
Keywords: | Cocina Alimentacion America Meridional Preparacion De Alimentos |
Issue Date: | 2007 |
metadata.dc.ucuenca.paginacion: | Páginas 32-35 |
metadata.dc.description.numberSequence: | |
Publisher: | Universidad de Cuenca |
metadata.dc.description.city: | |
metadata.dc.type: | Article |
Description: | |
URI: | http://dspace.ucuenca.edu.ec/handle/123456789/30050 |
Appears in Collections: | No. 1 (2007) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Alimentación y cocina en Guayaquil y su comarca.pdf | texto completo | 1.72 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is protected by original copyright |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Centro de Documentacion Regional "Juan Bautista Vázquez" | ||||||||||
|